ūüĎ∑‚Äć Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet¬†verdwijnen.ūüĎč
Bijna 2016 -  kerst

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Misschien beter geen foto dit jaar...

De Standaard ging op zoek naar 20 kerstfoto's: van genant tot ronduit belachelijk. klik op het voorbeeld hierboven en beijk de 19 andere...

Het digitale verhaal van de geboorte

Vertraagde versie met nederlandse ondertiteling. Vergeet niet de reclame beneden het scherm weg te klikken (telkens die verschijnt...), anders zie je de vertaling niet... De originele (snellere) versie zie je hier.

Heb je de ABP-extensie in Chrome geïnstalleerd? Dan heb je geen last van reclame!
 

Kerstman is verrast !

kerstman is verrast

Is dit het meest smakeloze kerstfilmpje van 2016? Ga maar eens kijken door te klikken op de link... Aan jou om te beslissen!

Kerstpostzegel voor Alfabetisering

kerstzegel 2015

Het Fonds van bpost voor Alfabetisering werd eind 1997 opgericht op initiatief van bpost met als doel het helpen bestrijden van de laaggeletterdheid in België. Voor de vijfde keer lanceert bpost een Kerstactie ten voordele van haar Fonds voor Alfabetisering. Voor elke zending met een kerstzegel verstuurd in december 2014, is 1 eurocent voor het Fonds bestemd. Doe je ook mee?

British army flashmob

Bijna 2016


Hallo allemaal,

Omdat we het einde van het jaar 2016 ingaan, wil ik iedereen hartelijk bedanken voor al die e-mails die jullie me hebben doorgestuurd.

Ik bedank alvast iedereen die me de mail heeft gestuurd over die rattenpis in de lijm van enveloppen, want nu moet ik telkens een natte spons gebruiken bij iedere brief die ik wil dichtplakken.

Ik heb ook geen spaargeld meer, omdat ik alles al heb weggeven aan dat zieke kindje - dat jullie blijkbaar ook allemaal al jaren kennen - en dat al voor de 1.387.258ste keer aan het doodgaan is in het ziekenhuis.

Maar dat zal gelukkig vlug veranderen, wanneer ik die 15.000 dollar zal ontvangen van Bill Gates en Microsoft, omdat ik heb meegedaan aan hun speciale e-mailprogramma.


En ook van die oude bankbediende uit Nigeria die 7.000.0000 dollar met mij wil delen, omdat er een naamgenoot van mij plotseling is overleden door een auto-ongeval.

Ik hoef me ook geen zorgen meer te maken over mijn verloren zieltje, want - dankzij jullie - zorgen voortaan 363.214-engeltjes voor mij.

Ik heb ook geleerd, dat mijn gebeden alleen verhoord zullen worden als ik mijn e-mails binnen 5 minuten doorstuur naar minstens 7 vrienden en vooraf een wens doe.

Ik drink ook geen Coca Cola meer, omdat dit geldstukken kan oplossen en harde WC-vlekken verwijdert.
Ik zal voortaan ook geen pompstation binnenrijden, zonder een vriend mee te nemen die een oogje in het zeil houdt terwijl ik aan het tanken ben, zodat er geen seriemoordenaar de kans krijgt stiekem op mijn achterbank te kruipen.

'k Ben ook op mijn hoede als ik in een winkelcentrum binnen stap, want met die gratis proevertjes kunnen ze mij drogeren en bestelen.

Ik neem ook geen telefoons meer op, want iemand zou mij kunnen vragen om '#198#' in te toetsen, met als gevolg een gepeperde factuur waarop een groot aantal telefoontjes naar o.a. Jamaica, Oeganda, Singapore en Oezbekistan staat vermeld.

Als je deze mail nu niet doorstuurt naar 100 vrienden binnen de volgende 10 minuten, zal een grote vogel op je kop landen, met een acuut diarreeprobleem en zullen alle strontvliegen van de dichtstbijzijnde varkensfokkerij op je rug komen zitten..... of zoiets

Trouwens.... Wist je dat een Zuid-Amerikaanse geleerde na diepgaand onderzoek heeft ontdekt, dat mensen met een laag IQ en die onvoldoende aan hun trekken komen met seks, altijd hun mails lezen terwijl ze de muis van hun computer blijven vasthouden?


Je hoeft je hand nu niet meer van de muis af te laten; het is toch al te laat...